Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Waterparks – “Stupid For You”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Waterparks – “Stupid For You”

11401404_896365003761821_7312464364524475417_n

Waterparks komt met hun debuut album en de single ‘Stupid For You’ is het eerste wat we ervan te horen krijgen.

‘Stupid For You’ is een typische pop-punk song dat kenmerkende gelijkenissen vertoont met Good Charlotte en All Time Low. Misschien zitten producers Benji Madden (Good Charlotte) en Courtney Ballard (werkte samen met All Time Low) daar wel voor iets tussen. Het nummer is een samensmijtsel van noisy gitaren, de typerende stem van frontman Awsten Knight en duidelijk aanwezige drumslagen, met op het einde nog een laatste energie explosie. ‘Stupid For You’ klinkt duidelijk grootser en meer uitgewerkt dan hun vorig materiaal. Indien de rest van het album in diezelfde lijn ligt zou het mogelijks hun doorbraak kunnen maken.

Op deze single afgaand zouden wij een pop-punk album verwachten, maar als we dat doen, hebben we het bij het verkeerde eind volgens de band. “This isn’t just a “pop-punk” band and I think when people hear the rest of the album, it’ll be pretty apparent. There are songs that have elements of jazz, hip-hip, pop, indie, electronic, punk, etc.”. Een invloed van een beetje van alles dus volgens Waterparks. Wij zijn alvast benieuwd.

Hun album ‘Double Dare’ wordt uitgebracht op 4 november en volgt hun EP ‘Cluster’ op.

Facebook / Instagram / Twitter / Youtube / Site

 

 

 

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #40

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.