Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boston Manor – “Lead Feet”

Boston-Manor-press

Boston Manor noemde zichzelf naar een metrostation, jip ieder zijn keuzes. Het legt de band alvast geen windeieren. Dankzij hun goeie vrienden van Moose Blood zijn ze in korte tijd uitgegroeid tot een van de up-and-coming emo punkbands. De band komt uit Blackpool en brengt op 30 september de debuutplaat Be Nothing uit. Drie jaar kroop er in om de debuutplaat te maken en de band is trots dat hij er eindelijk is.

“Lead Feet” draagt de emotioneel geladen teksten van de band perfect op bedje van donkere gitaren en een ruige stem. Het nummer herinnert ons er aan dat iedere keuze een invloed heeft, soms positief en soms negatief. De agressieve kant van pop punk komt bij Boston Manor perfect naar boven. Denk aan Neck Deep, New Found Glory of Brand New. De emoties nemen de bovenhand en toont perfect de veelzijdigheid van zanger Henry Cox’s stem. Door af en toe te schreeuwen versterkt hij de boodschap die hij wil overdragen. Een sterke single waarmee ze het album erg goed in de kijker zetten.

Facebook / Twitter / Instagram

1 september 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief