Nieuwe singles, Oude Bekenden

Belgische rock & roll met “House For Sale” van Jackle Bow

Afbeeldingsresultaat voor jacle bow

“My need for a new cologne”, een nieuw meisje willen is voor de mannen van Jacle Bow blijkbaar hetzelfde als op zoek gaan naar een nieuw reukje. “Now you’re back on your own”, wat best wel hard is, als ze haar twee strofen ervoor nog vragen om haar huis te verkopen. Ze was de enige voor hem, blijkbaar plannen om samen te wonen, maar het mooie verhaaltje is al snel afgelopen.

“You could be my one, I will throw it all away”, Brusselse rock & roll, ofwel over een man die niet weet hoe te houden van, ofwel over een man die vrouwen het leven zuur kan maken. “She was in the mood to cry, honey you can never ever satisfy”, dat hij niet veel geeft om hoe het meisje zich voelt is wel duidelijk.

Afbeeldingsresultaat voor jacle bow

De ruige mannenstemlaat denken dat het hier over een man-vrouw verhaal gaat, de clip toont twee vrouwen. De essentie lijkt ons dat het hier gaat om iemand die alleen om zichzelf geeft, maar een ander wijsmaakt dat die belangrijk is in zijn/haar leven. Het lijkt allemaal best zwaar, maar het meezingbaar en luchtig refrein compenseert. Een schot in de roos voor ons!

Facebook / Twitter / Instagram / Site

 

30 augustus 2016

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief