Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wilco – “Someone To Lose”

Wilco-compressed

Wilco komt op negen september met een nieuwe plaat. Met Shmilco hebben ze alvast een geniale albumtitel te pakken. Eerder kon je al “Locator” en “If I Ever Was A Child” horen. Vandaag brengt de band nog een voorsmaakje in de vorm van “Someone To Lose”. Het nummer heeft wat invloeden van The Beatles maar klinkt vooral als een losse, vrolijke jam.

Jeff Tweedy zingt op een klagerige manier over de manier waarop je mensen best niet afschrikt voor liefde. Een reflectie over fouten in relaties en romantiek. De lyrics bezingen de komische manier waarop we met liefde omgaan. Een speelde melodie is de ruggengraat van dit doordachte maar tegelijk toffe nummer. Nog twee weekjes en je kan de nieuwe Wilco volledig beluisteren. Wilco voelt zich nog steeds erg kinds in hun sound maar de lyrics zijn erg volwassen, speciaal.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

29 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief