Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single Lola Cove – “Wait Up For Me”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe Single Lola Cove – “Wait Up For Me”

Lola Cove uit Londen neemt zijn tijd om nummer op punt te krijgen. De band klinkt als een mix tussen bands als Kings Of Leon, Daughtry en U2 en bewijst met de nieuwe single dat ze deze invloeden perfect hun eigen sfeer geven. De aanvankelijk vier-koppige band nam Owen Crane (gitaar en vocals) onder hun vleugels en sloeg daarmee de bal zeker niet mis.

Geef “Wait Up For Me” een goeie minuut en ze wisselen de aanvankelijk poppy tunes in voor een goeie gitaarriff. Het traditionele liefdeslied krijgt een vleugje rock ’n roll, maar blijft tegelijk zweven in een alt-rock atmosphere. Ook de teksten, die gaan over onzekerheid en hoe anderen je er weer bovenop kunnen helpen, spreken een groot publiek aan.

“Wait Up For Me” is de lead track van hun debuut EP “Son & Daughters”. De plaat breidt een vervolg aan de singles “The Brave” en “Watched you Grow” . Met de EP hopen ze ons te overtuigen dat liefde en hoop de gebrokenheid van de hedendaagse cultuur kan herstellen. Dat het dus een vernieuwende en inspirerende plaat wordt om naar uit te kijken, is zeker.

Website | YouTube | Facebook | Twitter | SoundCloud | Instagram

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kings of Leon - "Mustang"

Er was een tijd waarin Kings of Leon bijna elk jaar de Main Stage van Rock Werchter kleur gaf, maar de laatste…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Fischer – I Love You, Please Don’t Hate Me (★★★½): Mengelmoes van melodieën

Sam Fischer is een Australische poprocksinger-songwriter en muzikant die in 2014 afstudeerde aan het Berklee College of Music in Boston. Al van…
LiveRecensies

SONS @ Nieuwe Nor: Lawaai voor gevorderden

De grootste festivals van de Benelux op hun grondvesten laten schudden? Laat dat maar aan SONS over. Na een eclatante passage op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.