Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kiara Nelson – “Cool My Rush”

kiaranelson

De Scandinavische landen met Zweden op nummer één, hebben precies speciaal water in de grond zitten. De popsterren van nu: Mø, Zara Larsson, Seinabo Sey, Tove Lo, Robyn … komen tegenwoordig allemaal uit deze Noordelijke landen. Het zal niet snel ophouden ook, want met Kiara Nelson is er een nieuwe op komst. De 18-jarige (!) dame is het schoolvoorbeeld van een Scandinavische popprinses met roots in Finland en Zweden, en wonend te Helsinki.

Haar debuutsingle “Cool My Rush” spelen ze al enkele weken in Finland maar nu is er ook een internationale release. Het nummer doet wat denken aan Dua Lipa, Alessia Cara of Zara Larsson. Ze kreeg voor haar single hulp van Milos Rosas die onder meer het Eurosongvisie-lied schreef voor Finland dit jaar. Bij Kiara Nelson komt er minder bombast aan te pas en is fine-tuning erg belangrijk. De dame heeft een sterke uitstraling en een unieke stem waarin de jeugdige energie duidelijk hoorbaar is. Het refrein is dan weer lekker meezingbaar maar niet te plat waardoor het echt een sterk nummer is. Kiara Nelson komt binnen als een jonge ster en zal alleen maar hoger klimmen. Voor instant-fans: op het eind van de zomer komt er meer aan.

Facebook / Instagram / Twitter

 

4 juli 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief