Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dennis Kalla – “Get Hurt”

13239396_569929696523572_2051582992287792057_n

Aan alle romantische zielen en Tom Odell-fans, deze nieuwe van Dennis Kalla is er één voor jullie. Een klein beetje drama, een serieus pak kwetsbaarheid en een aantal meeslepende melodieën, dit zijn de ingrediënten tot de innemende indie-ballade ‘Get Hurt’.

Dennis Kalla, opgegroeid in het meest Noordelijke stadje van Zweden, Kiruna, weet hoe hij meisjesharten moet doen smelten met enkele noten (ook zakdoeken houden het mogelijks niet droog). Deze ‘Get Hurt’ is de tweede single van zijn debuut EP ‘Crack Your Skull’. Dennis lijdt aan een bipolaire stoornis en kreeg nog niet zo lang geleden te maken met een zware depressie. Om even tot rust te komen besloot hij weg te trekken uit het koude, donkere Noorden en naar de VS te reizen om daar op te nemen en allerhande collabs aan te gaan. Een wijze keuze volgens ons, hij komt namelijk terug met fantastisch materiaal.

‘Get Hurt’ is het tweede nummer van de EP, na zijn eerder uitgebrachte debuutsingle ‘Crack Your Skull’ een samenwerking met The Strongest Man Who Ever Lived. Het bezingt een pijnlijk eerlijk en hartverscheurend liefdesverhaal. De uiterste fragiliteit doorheen het volledige nummer doet je bijna zijn pijn voelen. ‘Get Hurt’ vormt een prachtig troost nummer om op te zetten tijdens koude, regenachtige dagen wanneer het leven al eens tegen zit.

 

30 mei 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief