Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matt Gresham – “Ghost”

12801393_995251767231610_3092945120445450629_n

Simpelweg een radiohit in de maak, dat is deze ‘Ghost’ van Matt Gresham. Het nummer heeft namelijk letterlijk alles om het tot in de hogere regionen van de hitlijsten te schoppen: een catchy refrein, krachtige beats en een grote meezingbaarheid. De Australiër produceert met ‘Ghost’ een ietwat mainstream nummer dat heel wat radiostations volgens ons met veel plezier zouden platdraaien. You’ll either love it or hate it.

Matt Gresham is afkomstig uit het verre Western Australia en is het meest gekend van zijn deelname aan The X-factor Australia in 2013. Dat de Australische surfer het echter niet zo heeft voor het sterk gecommercialiseerde en winstgevende aspect van de muziekwereld blijkt uit zijn vrijwillig, vroegtijdig vertrek uit The X-factor. Hij gaf aan liever als onafhankelijke artiest verder te gaan, zonder artistieke beperkingen.

Nu enkele jaren later komt Gresham aandraven met eigen materiaal. ‘Ghost’ is de tweede release, na zijn eerder verschenen debuut ‘Small Voices’, van zijn EP die later dit jaar verschijnt. Hij brengt een catchy mix van pop en electronica met krachtige vocals, die wat doet denken aan materiaal van de voormalige X-factor UK kandidaat James Arthur. Voor ‘Ghost’ werkte hij samen met goede vriend en bekende landgenoot Jaymes Young, van een succesvolle combo gesproken. Met al plaats op het SXSW festival eerder dit jaar, zou Matt de juiste golf naar succes wel eens te pakken kunnen hebben.

https://soundcloud.com/mattgreshamofficial/matt-gresham-ghost-1

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels - "Love Is Weird"

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bokassa - "So Long, Idiots!"

Na een afwezigheid van anderhalf jaar maken wij onze borst opnieuw nat voor het Noorse powertrio Bokassa. Het trio debuteerde in 2017…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.