Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Slow Shudder – “Call You Back”

Slow Shudder

Soms duiken er zangeressen waarvan het debuut veelbelovend is. Slow Shudder is het pseudoniem van Amanda Mayo, een dame die barst van het talent en zo’n debuut op zak heeft. De jongedame uit Miami studeert momenteel Popular Music aan Goldsmiths, een school waar ook James Blake, Katy B en John Cale studeerden. Het talent krijgt ze daar met de paplepel in en dat komt er voor het eerst uit bij “Call You Back”. Het begint met de betoverende stem van Amanda en enkele simpele synths. Niet veel later zwellen de synths op waarna een aanstekelijke dromerigheid ontstaat. Het geheel klinkt plots erg elektronisch en licht dansbaar. Het neigt een klein beetje future bass. De drops doen denken aan Katy B, James Blake of Jessie Ware. Slow Shudder mixt perfect de liefde voor poppy gezang en in bombast gedrenkte, minimalistische elektronische muziek. Ons mag ze gerust terugbellen!

Twitter / Facebook / Tumblr /Instagram

5 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief