Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Future Jr. – “Tell Me That I’m Wrong”

future jrHet Australische muzieklandschap van Brisbane kent een nieuwe naam: Future Jr. De 22 lentes jonge Matthew Nainby heeft net zijn debuutsong “Tell Me That I’m Wrong” op ons losgelaten. Denk aan Toro y Moi meets Justin Bieber meets Jamie XX. “Tell Me That I’m Wrong” is electropop die het melancholische met het vrolijke weet te verbinden. Terwijl de soulvolle stem van vocalist/ songwriter Matthew druipt van de melancholie, blijven de bruisende beats rustig in je oren kabbelen. Producer Wyatt heeft alles in een luchtig en gebalanceerd spel gegoten dat niet gaat vervelen. Met dit debuut heeft Future Jr. zich terecht als one to watch geprofileerd.

Facebook / Instagram / Twitter

4 mei 2016

About Author

Laura Ramos


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief