Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mumford & Sons

mumfordcover-1

De Britse folkrockband Mumford & Sons veroverden in een ver verleden de wereld met hun banjo. Nu kondigen ze een nieuwe EP ‘Johannesburg’ aan. Geïnspireerd door hun trektochten en avonturen doorheen Afrika kwam dat album tot stand. Het gebeurt allemaal in samenwerking met Afrikaanse muzikanten Baaba Maal, The Very Best en Beatenberg. Het zachte, smachtende gevoel dat Mumford & sons telkens creëert, gecombineerd met de muzikaliteit van Senegalese Baaba Maal en zijn bende, schept iets bovenaards.

De banjo halen ze van onder het stof en met een Afrikaans vleugje stellen ze de eerste single ‘There Will Be Time’ voor. Door de diepe zwarte stem van Baaba Maal (die enkel zingt vanuit zijn hart) en de zoetgevooisde folk stem van Marcus, is de vibe van het lied geweldig. Het is net alsof de muzikanten al jaren samenspelen. Jammer genoeg moeten we nog wachten tot 17 juni om de volledige EP te beluisteren. “There Will Be Time” verzekert ons dat er wel nog een tijd komt om die plaat te beluisteren.

Facebook / Twitter / YouTube

 

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer ft. Marcus Mumford - "Lay Your Head On Me"

Artiesten werken vaak samen; meestal doen ze dat met anderen waarmee een samenwerking voor de hand ligt doordat hun genres mooi aansluiten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mumford & Sons - "Blind Leading The Blind"

Of we het nu willen of niet, sinds het ontstaan van de band kunnen we niet aan Mumford & Sons onderuit. Vorig…
LiveRecensies

Mumford & Sons @ Rock Werchter 2019: Wachten op de banjo

De boeking van Mumford & Sons als headliner was misschien iets minder controversieel als die van P!nk, maar ook over de positie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.