Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Gone is Gone

gone is gone2016 is een jaar waarin veel supergroepen gevormd worden. Eerder dit jaar hadden we al Nevermen, Head Wound CityMinor Victories en Iggy & Josh en nu is het de beurt aan Gone is Gone. Met leden van Mastadon, At the Drive In en Queens of the Stone Age kunt u vast al raden dat zoetsappige liefdesliedjes niet op het repertoire van dit gezelschap zullen staan.

De frontman van de groep is Troy Sanders (bassist Mastodon). Ook Troy van Leeuwen doet mee nu Josh Hommme met Iggy Pop aan het touren is. Verder nog At the Drive In-drummer Tony Hajjar en muzikale einzelgänger Mike Zarin.

De eerste track van de komende EP knalt door de speakers. “Violescent” klinkt als een crime passionel met de drie bands als hoofdpersonen met de luisteraar als winnaar.

Facebook / Twitter

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OFF! - "Kill to Be Heard"

Keith Morris is 66 en nog altijd even pissed als tijdens zijn gloriejaren bij Circle Jerks en Black Flag. Hoewel de frontman…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gone Is Gone - "Breaks"

Gone Is Gone is een typische gelegenheidsband waarvan de leden hun prioriteit bij andere groepen liggen. Het is dromerig, het is traag…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gone Is Gone - "Sometimes I Feel"

Als je muzikanten van Mastodon, Queens of the Stone Age en At the Drive-In samen in één band steekt, weet je niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.