Nieuwe singles

Nieuwe single The Brahms

The Brahms

De eerste EP “Meraki” van de Nederlandse band The Brahms werd alom bejubeld en scoorde hoge ogen bij zowel de fans als de critici. De band kreeg steun van de Nederlandse radiozender 3FM, en muziekplatform 3voor12 maakte terecht vergelijkingen met het geluid van Vampire Weekend en The 1975. Vorige week wonnen ze ook nog eens de 3FM Award voor de ‘Best Alternative’ band! Dan wordt de druk misschien wel hoog. Maar daar lijken de bandleden geen last van te hebben gelukkig.

Hun nieuwe EP “Belise” borduurt voort op het geluid van hun debuut en de muziek is net zo ontspannen. De nummers zijn wat uitgewerkter, maar klinken toch net zo fris, aanstekelijk en energiek. Alle songs zijn geslaagd, en het is moeilijk een echte hoogvlieger te kiezen, maar op Soundcloud lijken de fans voor “Feels Like Home” te kiezen. En toegegeven, deze klinkt als een echte nieuwe single door de catchy melodie. The Brahms zullen weer vele festivals bezoeken, en wij kijken er alvast naar uit!

WebsiteFacebook / Twitter / YouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Death Cab for Cutie - “Foxglove Through The Clearcut”

De Amerikaanse band Death Cab for Cutie heeft met meer dan een handvol albums een serieuze stempel gedrukt op de indierockscène. Van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 1975 - "Happiness"

Anno 2020 zijn er maar weinig mensen meer die nog niet van The 1975 hebben gehoord. De Britse band bracht inmiddels al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Two Door Cinema Club - "Lucky"

Wie Two Door Cinema Club zegt, denkt aan de zomer, festivals en een algemeen goed humeur. Met opnieuw dertig graden in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.