Nieuwe singles

Nieuwe single Psychic Ills

Nieuwe singles

Nieuwe single Psychic Ills

1915817_10153550420533581_202670712029701211_n“I Don’t Mind” is de nieuwe single van Psychic Ills. In 2013 hoorden we voor het laatst iets van het duo uit Brooklyn. In 2016 vindt het koningskoppel het weer tijd voor een nieuw album. “I Don’t Mind” is het eerste voorproefje van het op 3 juni uit te komen Inner Journey Out.

“I Don’t Mind” had niet een beter gekozen titel kunnen zijn voor deze track. Het klinkt loom, eenvoudig en statisch. Toch gaat het na bijna vijf minuten nog niet vervelen en is er van alles te horen, tot zelfs een vleugje country aan toe. Met de samenzang is het heerlijk wegdromen en met de ingegane zomertijd verheugen wij ons al op zwoele zomeravonden met dit soort muziek.

 

Facebook / Twitter / Soundcloud

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lindsey Buckingham - "I Don't Mind"

In totaal maakte Lindsey Buckingham bijna dertig jaar furore bij Fleetwood Mac, tot hij in 2018 prompt aan de deur werd gezet….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danny Blue and the Old Socks - "I Don't Mind"

De jongens van Danny Blue And The Old Socks zijn niet toe aan hun proefstuk. In 2017 brachten ze hun debuut-ep Backyard…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sander W. & Sandëro - "I Don't Mind" (ft. Hannah Young)

Dat de Brusselse hiphop scene het goed doet, is algemeen gekend. Dat er daarnaast ook een opkomende electronic scene is, bewijst Sander…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.