Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jesiah

Jesiah

Jesiah is een producer en songwriter uit Portland, USA. De track “Walls” is zijn officiële debuut. Jesiah Dzwonek, zoals zijn volledige naam luidt, is echter al veel langer bezig. Onder de naam DJsiah maakt hij al jaren muziek, met name dansbare rock muziek. Daarnaast schrijft hij songs voor TV shows en commercials. En hij is mede-schrijver van de moderne klassieker “Cool Kids” van Echosmith, waarmee hij een platinum hit op zijn naam heeft!

En nu is er zijn debuut! “Walls” is uiteraard een goed geschreven nummer, en heeft wel wat weg van “Cool Kids”. Het is net zo’n heerlijke zomerse meezinger, zo’n poprock plaat die je nog harder laat rijden tijdens je roadtrip! Je humeur schiet omhoog bij het horen! Daarmee mag de plaat zich eigenlijk direct al scharen in het rijtje van moderne zomer poprock klassiekers, zoals daar zijn: Grouplove’s “Tongue Tied“, Gentlemen Hall’s “Sail Into The Sun” en natuurlijk Edward Sharpe & The Magnetic Zeros’ “Home“. Hier met die zomer!

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

We Are Scientists – Huffy (★½): Te veel stijlen, te weinig chemie

Recht uit New York komt We Are Scientists af met hun nieuwe langspeler Huffy. De band die het pad der indierock al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "As I Try Not To Fall Apart"

Het was van 2019 geleden dat White Lies met nieuw materiaal op de proppen kwam, toen het vijfde album Five op de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Matilda Cole - "Camden"

De woorden ‘rijzende ster’ worden soms al te gratuit gebruikt, maar het staat buiten kijf dat Matilda Cole aan een sneltempo aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.