Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELF

Jelf

Jelf is een 21-jarige singer-songwriter uit Londen. De jongeman is al vier jaar actief maar op zijn sociale media verdween onlangs alle activiteit. Zou een major label deal daar voor iets tussen zitten? De man druipt alvast over van het talent en steelt van ieder genre een beetje om zo tot zijn eigen stijl te komen. Het gaat van lugubere hip hop beats tot dansbare pop. Nieuwe single “Wanna Be What You Want” bouwt sterk op naar een catchy refrein dat zowel invloeden van Jack Garratt, Stevie Wonder of Disclosure kan bevatten. Het naar R&B neigend liedje past perfect bij zijn omschrijving van “odd pop”. Jelf is een klein talentje die zich langzaam in het milieu zal vestigen.

Website / Facebook / Twitter / YouTube

22 maart 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief