Nieuwe singles

Nieuwe single ShagWagon

ShagWagon

ShagWagon is het Canadese duo van Jacob Thompson en Jack Finlayson. Sinds 2014 creëren zij mooie psychedelische indierock songs. Hun single “Cosmic Ocean” voerde het Elftal Singles van 2015 van onze redacteur Marc aan.

Met “In A Dream”, de eerste single van hun komende album voelden we dus toch weer opwinding. En ze stelden niet teleur, dit is weer een briljant juweeltje! Het nummer is minder psychedelisch dan we van ze gewend zijn. Maar het heeft wel de sensuele synthesizer melodieën van hun laatste album. Dat bijzondere geluid alsmede de zwoele stem zullen je weer helemaal verzwelgen. In tegenstelling tot de warme klanken, laat de video ons een winterlandschap zien waarin een liefdesverhaal ontvouwt. Dit maakt het nummer een rustgevende winterchill track voor koude nachten en de warme comfort van uw huis en geliefde.

Hun nieuwe album “Stellar Phantoms” komt uit op 20 mei.

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Bandcamp

2 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief