Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Videopremière: Seed To Tree – Until It Gets Better

All Rights Reserved, 2014
© Fohl Noah

Seed To Tree is een band afkomstig uit het kleinste land dat aan ons grenst: Luxemburg. De groep brengt folk-pop zoals Of Monsters And Men, Kodaline of Mumford & Sons dat doen. In hun eigen land zijn ze razend populair en dat resulteerde in een contract met Believe Digital en een concert op Reeperbahn. Hun debuutplaat kwam vorig jaar uit en werd opgenomen in België. De band met de lage landen is er al. Nu komen ze ook met een videoclip bij hun recentste single “Until It Gets Better” (die wij als eerste Belgische blog mogen brengen jawel!). Het filmpje zelf gaat over een aan lager wal geraakte clown die een nogal triestig leven heeft. Niemand lijkt te lachen met zijn grappige neus, tot hij op het eind in een school terecht komt. “Until It Gets Better” kan dus erg letterlijk genomen worden. Kijk vooral zelf en geniet van de opgewekte folkpop van Seed To Tree.

Facebook / Twitter / YouTube / Site

 

 

3684 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.