Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jacle Bow

jacle bow chevy

Jacle Bow is één van de drie Artists in Residence bij onze concerttempel AB. De band krijgt hierdoor ook uitgebreide steun in logistiek en opnames. Vorig jaar kregen we al een bescheiden hitje in de vorm van “Suit Yourself“. Met “Rightless” zou het wel eens boenk er op kunnen zijn. Het catchy, bluesy deuntje doet wat denken aan Triggerfinger of The Black Box Revelation maar dan net iets meer naar het country/americana neigende. Ook de ooeh’s en de uitgesproken She’s Rightless tijdens het refrein helpen mee om de aanstekelijkheid hoog te houden. Om af te sluiten heeft Jacle Bow dit alles nog eens vergezeld met een gekke en leutige lyric video.

Facebook / Twitter / Instagram / Site

Check zeker ons interview met de band.

9 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief