Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weezer

Weezer - King Of The World

Het is inmiddels 21 jaar na “Buddy Holly” en de rockveteranen uit L.A. kunnen het nog steeds. Hun laatste radiohitje was alweer “Pork and Beans” uit 2008. Hoewel de heren daarna nog het één en ander uitbrachten, bereikte dit helaas niet het grote publiek. Hoewel er in het verleden een aantal bandwisselingen plaatsvonden, is de band toch alweer 15 jaar steady in de huidige samenstelling.

Met “King of the World” is daar weer het oude vertrouwde Weezer-geluid. Serieus raggende gitaren ondersteund door de vrolijke zang van Rivers Cuomo. In de clip is te zien dat hij er duidelijk wat pondjes bij heeft gekregen, maar ook dat deze vos zijn streken zeker niet heeft verloren! Goed nieuws voor de fans: het nieuwe album verschijnt 1 april (en dat is vast géén grap). Nog meer goed nieuws voor de Nederlandse fans: 8 april komen ze het nieuwe album presenteren in de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam. Vooralsnog is er geen Belgische datum bekend. Niet getreurd, het festivalseizoen nadert alweer!

Website | Facebook | TwitterYouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles ...And You Will Know Us by the Trail of Dead - "No Confidence" & "Salt in Your Eyes"

Als een artiest na enkele jaren stilte plots met nieuwe muziek komt, volgt meestal ook een nieuw album. Dit is dan ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss - "Cool Party"

Nog geen maand na de release van “Bad Kid” is het Luikse Cocaine Piss-geweld weer alomtegenwoordig, noisy en disruptief met hun nieuwste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Weezer - "A Little Bit of Love"

Dit jaar komen er vanuit het kamp van Weezer vier ep’s die samen met de seizoenen zullen verschijnen. Komende zondag is het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.