Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Te Ontdekken: Hello Operator

11036889_994139537271994_3791633825717798494_n

Hello Operator is een band afkomstig uit York. De originele stad in Groot-Brittanië dus. De eerste single van het viertal komt officieel pas op 4 januari uit maar het nummer staat toch al enkele weken online. Hiervoor zijn we hen zeer dankbaar want hun mix van Black Sabbath, The Black Keys en Wolfmother is zeer destructief. “Stephanie” bevat een vuile bluesstem van Max Dalton die alles nog wat extra kracht bijsteekt. Riffs en zware gitaren, een vernietigende debuutsingle die “Stephanie”. De band tekende onlangs bij Sony Music en brengt hun single uit via Ignition Records, er zit toekomst in.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

17 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief