Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sleigh Bells

Sleigh Bells is een muziekgroep uit de ghetto’s van het New Yorkse Brooklyn. Sleigh Bells werkt momenteel aan de opvolger van “Bitter Rivals”. De band staat bekend om hun stevige nummers met strakke doordringende gitaren. De nieuwe single heeft dit weliswaar allemaal niet. Op “Champions of Unrestricted Beauty” vergeet de band van hun handelsmerk in de aandacht te zetten. Wat we wel krijgen is een droog popnummer. Het is zeker niet slecht, maar zeker geen Sleigh Bells. Ons doet het meer aan Charli XCX of Purity Ring denken. De typische vuurwerkgeluidjes zijn dan weer wel aanwezig waardoor we er toch nog een klein beetje Sleigh Bells uit kunnen halen. We oordelen alvast niet op één nummer en denken dat ze op dit nummer gewoon de gitaren zijn vergeten, kan gebeuren.

Facebook / Twitter / YouTube / Site

7 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief