Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dan San

12307948_10153726540951575_4634721846064879864_o

Omdat de term “wafelijzerpolitiek” ook soms bij Belgische muziek voorkomt kunnen we Dan San omschrijven als de Waalse tegenhanger van Isbells. De groep maakt gezellige indiefolk en bracht reeds een album en verschillende sfeervolle EP’s uit. Album twee is op komst en dat betekent dan ook een nieuwe single. “America”is een rustig nummer dat traag op gang komt en ook langzaam blijft. Toch komt het liedje gemoedelijk over en past het perfect bij een lome ochtend. Neem je kopje thee bij de hand en leun rustig naar achter voor Dan San.

Youtube / Twitter / Facebook / Site

26 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief