Nieuwe singles

Nieuwe single Allie X

allie x

Allie X veroverde vorig jaar het net met haar kunstige videoprojecten, agressief elektronische pop en de karakteristieke GIFs die met haar releases gepaard gingen. Zelden gescheiden van haar typische zonnebril en duidelijk trachtend een allesoverheersend “image” te creëren, geeft ze sceptici al snel de opportuniteit zich af te vragen hoeveel de Canedese jongedame Lady Gaga eigenlijk precies verschuldigd is. Toch leverden sterke singles als ‘Catch’ haar uiteindelijk een platencontract op bij Universal Music, alwaar ze haar debuutplaat CollXtion I uitbracht.

AllieXCatchGif

‘Never Enough’ valt dan weer eerder te categoriseren onder zeemzoete, jaren ’80-geïnspireerde synthpop, perfect om u zomeravonden in te beelden wanneer u slechts de kille winternacht in staart. Dit nummer zal tot de tweede CollXtion behoren, waar wij in elk geval al naar uitkijken. Allie X maakt pop met een bubblegum-feel en een hoekje af.

Facebook / YouTube / Site / Twitter

12 november 2015

About Author

silkebomberna


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief