Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Storms

Storms kennen we allemaal nog dankzij hun mega goeie single “Shame” die drie maanden geleden uitkwam. De band uit Londen is hun charmes en typische britpopstijl nog niet verloren. Op de nieuwe single van de band “Undress” gaat het namelijk hard tegen onzacht. Het refrein is zeer catchy en blijft meteen in het hoofd zitten. Zelfs wanneer je denkt dat het nummer ten einde is, blijven ze herhalen dat we onze kleren moeten uitdoen. Meezingen dus met een instant-klassieker van Storms. Denk bij de groep aan The Libertines of Arctic Monkeys en je weet dat ze in Groot-Brittanië klaar zijn om een grote storm te ontvangen. Hun debuut-ep komt uit op 22 januari, uitkijken dus!

Site / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

https://soundcloud.com/stormsband/storms-undress

5 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief