Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nail Polish

Nail Polish

Nail Polish is een groep afkomstig uit Seattle. Die stad staat bekend om zijn grunge-scène, en dat is nu net waar Nail Polish niet bij thuishoort. De groep maakt korte maar krachtige punk nummers. De noise die in de liedjes wordt gestoken zorgt er ook voor dat hun nummers kort maar krachtig zijn. Denk hierbij aan pioniers als Bad Brains, Minor Threat en Fugazi. De band haalt dus inspiratie bij de grootten waardoor hun muziek al snel een herkenbaar geluid krijgt voor de liefhebbers van de beter noise punk. Het toepasselijk gebrul van de zanger maakt het plaatje compleet. “Neighborhood Watch” komt op hun eerste cd (dat eigenlijk op cassette verschijnt) en heet toepasselijk: “Abrupt”.

Facebook

Bandcamp

3690 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.