Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ajimal

Ajimal is een singer-songwriter afkomstig uit Newcastle. De man maakt emotionele folknummers met een hoge stem als grootste kenmerk. Zijn nieuwste single heet “Apathy / Apatheia” en is alweer een parel van een nummer. Wat begint als een simpel piano-melodietje groeit al snel uit tot iets groots, iet waanzinnig. Dit mede dankzij de simpele trompetten en opvallende violen op de achtergrond. Een echt folknummer dat perfect bij een bigband zou passen. Maar zelfs met enkel zijn piano en enkele extra instrumenten is dit een mooi, simpel en uniek nummer. Denk hierbij aan Fink of Damien Rice maar dan met een zeer uitgesproken stem waardoor hij uniek wordt. Het nummer komt op zijn debuutalbum “Childhood” dat op 6 november uitkomt.

Twitter
Website
Facebook
Youtube

18 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief