Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Her

Schermafbeelding 2015-09-04 om 11.43.16

Her is een geheimzinnig project afkomstig uit Frankrijk. De groep bracht enkele maanden terug hun debuutsingle “Quite Like” uit dat zich verspreidde als een lopend vuurtje. Het was dan ook zeker geen slecht nummer,: funky, rustig opbouwend en een catchy refrein. Wat nog heel specifiek is aan “Her” is de sensueel getinte muziek, zo verhaalde Quite Like het volledige lichaam van de vrouw en is hun artwork ook nogal naakt. De nieuwe single “Five Minutes” doet exact hetzelfde als al het voorgenoemde. Zo wordt er weer sensuele muziek gemaakt, wordt er weer een catchy groove en komt alles rustig op gang. Als je heel goed luistert kan dit evengoed een kopie zijn van Jungle. Wij hebben alvast iets minder dan 5 minuten nodig om door te hebben dat Her iets groot kan worden. Hun eerste EP “Mixtape Tape #1″ komt uit op 27 november.

Facebook
SoundCloud
YouTube

4 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief