Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Family Of The Year

Family Of The Year, afkomstig uit het verre Los Angeles heeft een derde album klaar. Na het in 2012 uitgebrachte Loma Vista komt er begin september een nieuw album aan voor de band. Het album zal simpel “Family Of The Year” heten. Nadat we eerder al een potentiële hit hadden met “Make You Mine”, lost de band nu twee nummers van hun nieuw album. “Give A Little” en “Carry Me” zullen beide op het album terug te vinden zijn. De eerste is vooral een rustig wegzak nummer dat een gewone albumtrack zal blijven denk, Angus & Julia Stone of Bear’s Den. “Carry Me” daarentegen is wat hitgevoeliger en opgewekter, het klinkt ook meer als hun grote hit “Hero” maar dan net iets steviger. De single zal dan ook sneller de weg naar de radio vinden. Family Of The Year is duidelijk klaar om een grote band te worden, eat that Mumford & Sons!

Website
Facebook
Twitter
YouTube

8 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief