Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Damien Rice

Damien Rice verbaasde vriend en vijand door vorig jaar na een pauze van ongeveer 8 jaar een nieuw album uit te brengen. “My Favourite Faded Fantasy” betekende niet alleen het begin van iets nieuws, het betekende ook veel touren. Nu, bijna één jaar later, heeft Damien niet stil gezeten. Hij heeft namelijk twee nieuwe nummers geschreven voor de film “The Prophet”. Of de film de moeite waard is kan je op 7 augustus gaan checken, maar de nieuwe nummers van Damien zijn alvast een pluspunt. Daarnaast zijn ook Glen Hansard en zijn ex Lisa Hannigan op de Soundtrack te vinden.

De eerste single van Damien Rice, “Hypnosis”, dook enkele weken geleden al op, en nu is er ook “On Children”. Op de single verliest Damien zijn typische zelf niet, en ook de klank blijft hetzelfde. Een rustig, opbouwend nummer die eindigt in de climax. De vraag is nu alleen nog maar of er een nieuw album van Damien Rice zit aan te komen of niet? Wij hopen alvast van wel!

Website
Twitter
Facebook
SoundCloud

3 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief