Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Art Contest

Art Contest is helemaal geen kunstwedstrijd maar wel een band uit South Carolina. De band maakt wel kunstzinnige to zeer ingewikkelde muziek. De term Math Rock kunnen we dan ook perfect op de band toepassen. De band bracht vorig jaar hun debuut “Math Major” uit en heeft nu al een vervolg klaar. “Two Songs” zal hoogstwaarschijnlijk uit meer dan twee nummers bestaan en komt uit op 25 september via Post Echo. “Wall Ball” is de eerste single van het album, en blinkt uit in de typische Math Rock-klanken. Intro met ingewikkelde gitaren, klikkende gitaarstokjes en een snelle zangstem. Tijdens het middenstuk bewijst de band hun muzikaliteit, door hun gitaar boekdelen te doen spelen. Denk Battles of The Mars Volta. De band wacht een kunstzinnige toekomst, en hoeft daarvoor niet eens aan wedstrijden deel te nemen!

Facebook
Twitter
BandCamp

29 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief