Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuw album Bo Haan

Bo Haan is een Jongeman afkomstig uit Los Angeles die zijn voorliefde voor de jaren ’80 in zijn muziek steekt. Dit doet hij op een wel heel speciale manier! Hij maakt albums alsof de wereld in deze jaren bleef stilstaan. Hierdoor “covert” hij hedendaagse popnummers, maar steekt ze in een jaren ’80-funk kleedje. Dit gebeurt ook op zijn nieuw album “Funkified”. Nummers van onder meer Tove Lo, The Weeknd en Taylor Swift worden onder handen genomen. Buiten de tekst kan je niets meer van het origineel herkennen, want alles is inderdaad veel funkyer geworden. Bo Haan slaagt alvast in zijn opzet om de tijd te doen stilstaan, al hopen we stiekem toch op eigen nummers in de toekomst (want de interlude die hij zelf maakte klinkt veelbelovend)! Het album is alweer het tweede van de man, zijn debuut met rapper DH “Risky Business” kwam enkele maanden geleden al uit. Bo Haan staat dus niet stil, we zullen hem in de gaten houden voor volgende projecten. Voor de liefhebbers kan je het album exclusief hier downloaden.

Band Camp
Website
Facebook
Instagram

28 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuw album Bo Haan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief