Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Weeknd – “Pullin Up”

CGXEYFaWgAA-fzT

“Chapter III”, is de voorlopige titel van het tweede studioalbum van onze Canadese vriend Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. Een definitieve titel zou relatief snel moeten volgen, maar laat nu nog eventjes op zich wachten. Abel blijft trouw aan zijn mysterieuze promo. Eerder deelde hij al een paar singles van het nieuwe album, namelijk “The Hills” en “Can’t Feel My Face“. Ze voldeden aan al onze The Weeknd eisen: de hoge noten, de zwoele stem en sexy lyrics over vrouwen en drugs. De volgende single is er ook zo eentje. “Pullin Up” is een solo versie van de collaboratie met Meek Mill. Hopelijk maakt Abel in het vervolg zelf een move in plaats van de fans die er steeds in slagen zijn nummers nog voor de officiële release te leaken.

Voor de rest zijn we al zeker van volgende titels dat deze op het album te vinden zullen zijn:

In The Night

In the Mood / Get In There

In the 90s

Shameless

30 juni 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief