Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single LA Priest

La Priest, het project van Sam Dust heeft een derde nummer uit zijn album “Inji” gedeeld. Na eerder met “Oino” een radiovriendelijk nummer en met “Party Zute / Learning To Love” een acht minuten durende house-track te maken is het nu de beurt aan “Lorry Park”. Ook op dit nummer slaagt hij er in om een nieuwe weg in te slaan, namelijk een electronisch nummer die sterk aanleunt bij SBTRKT. De trommels die La Priest gebruiken creeëren ook meteen een zuiderse sfeer in het nummer. Het is volledig instrumentaal, en leunt daardoor het sterkst aan bij zijn originele band Late Of The Pier. Het debuutalbum van de man komt uit op 29 juni via Domino Records.

4 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single LA Priest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief