Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Causes

11350528_495020703982682_3366568169535389666_n De Brit Rupert Blackman waagde in 2007 z’n kans om naar Nederland te vertrekken. Daar werd hij als straatmuzikant ontdekt door niemand minder dan Anouk. Acht jaar later is hij aan zijn tweede studioalbum toe. Deze keer niet als soloartiest maar onder de naam van de recent opgerichte indieband Causes. Nieuwe band, nieuwe sound. Met “Teach Me How To Dance With You” was de toon van softpop gezet. Nu krijgen we met “Walk on Water” een tweede nummer van het album te horen. Frontman Rupert Blackman weet te zeggen dat het album stilaan vorm begint te krijgen. De ene helft is opgenomen in Londen en de andere helft in Hilversum. Binnenkort vertrekt hij terug naar Groot-Brittanië om de finishing touch aan te brengen. Iets om naar uit te kijken dus.

4 juni 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief