Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nieves

Nieves een folkcollectief uit Glasgow verbaasde vorig jaar met hun zelfgetitelde debuut-Ep. “Straight Line” was daarop een topnummer. Nu is de band terug met een nieuwe EP en een eerste single van daarop. “Black Tie” gaat zoals ieder ander folknummer van zeer rustig naar een explosief einde. Toch zorgt de stem van zanger “Brendan Dafters” voor een speciale invloed. Een stem uit de duizend die ervoor zorgt dat de muziek klinkt als Ben Howard maar zang iets totaal anders is. Luisteren is de boodschap, en vooral genieten. De EP komt uit in September.

Facebook
Twitter
SoundCloud

2 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Nieves”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief