Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sameblod

Het Zweedse duo Sameblod maakt synth-pop nummers als de beste. Vergelijken doen we best met Passion Pit Na eerder dit jaar al met “Flourish” een fantastisch dansbaar popnummer te hebben uitgebracht is er nu nieuw werk van de groep. “My Fortune” zit wat simpeler in elkaar dan de vorige single maar is daarom niet minder goed. Het nummer blijft meteen in je hoofd zitten, mede dankzij het aantrekkelijke refrein dat een typische zomerse melodie met zich meebrengt. Dit gemengd met de gelukzalige synths maakt van dit nummer een glanzende stuiterende parel.

Facebook
Twitter
SoundCloud

4 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief