Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Go Periscope

Met dit zomers weer kan een zomers nummer niet ontbreken. Go Periscope is de laatste ontdekking van “Den Beir”. Het duo komt uit Seattle en haalt met hun nieuw nummer “Wait For You” de zomer in huis, net zoals RAC en Smallpools dat zeer goed kunnen. Met hun tropisch geluid maken ze het nog heter dan het al is. Je krijgt het gevoel dat je op een strand zit met een heerlijke cocktail, te genieten van de zon. Zo zomers is dit nummer, ook vermelden ze zelf dat ze hun zonnebril aandoen en genieten van de zon. Meer van Go Periscope vind je op hun SoundCloud-pagina dat hieronder te vinden is.

Facebook
Site
SoundCloud

24 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief