Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles The Vaccines & Palma Violets

Omdat we die Britpoppers tegenwoordig toch allemaal over dezelfde kam kunnen scheren zet ik de nieuwe nummers van The Vaccines & Palma Violets samen. En beide hebben ze iets gemeen, het is hun meest poppy nummer ooit!

“English Tongue” is het tweede nummer op “Danger In The Club” van Palma Violets dat op 5 Mei uitkomt. Het nummer doet ons denken aan van alles, van country tot folk, maar vooral de herkenbare stem van Sam Fryer maakt het een typisch Palma Violets nummer.

The Vaccines hebben met “Dream Lover” naar eigen zeggen een popnummer gemaakt. Het liedje klinkt inderdaad zeer catchy, de refrein blijft ook meteen zitten. De sound is typisch voor Justin Young en de zijne. Het nummer komt op het nieuwe album “English Graffiti” dat op 25 mei verschijnt.

1 april 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief