Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Rock Werchter

Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Rock Werchter

Een vrijdag zonder nieuwe namen voor Rock Werchter, het wordt steeds zeldzamer. Ook deze vrijdag werden namen aangekondigd. Op donderdag 26 juni komt Patti Smith haar album Horses integraal brengen. Op vrijdag komen de meiden van Ibeyi en op zaterdag de bende van Other Lives. Zondag ten slotte komen Gabriel Rios, Jessie J en de Britten van The Vaccines. Deze single, tevens onlangs filmpje vd week, zal zeker niet ontbreken op zondag.

Hieronder nog eens een overzicht van alle namen:

  • Donderdag 25 juni: Caribou, Chet Faker, Elbow, First Aid Kit, Florence + the Machine, Foo Fighters, Hot Chip, James Bay, Jungle, Oscar and The Wolf, Patti Smith and her band perform Horses, Rise Against, The Chemical Brothers, Years & Years
  • Vrijdag 26 juni: alt-J, Archive, BADBADNOTGOOD, Balthazar, Ben Howard, Damian “Jr. Gong” Marley, Death Cab For Cutie, FKA twigs, Gavin James, Ibeyi, Kwabs, Mumford & Sons, Of Monsters and Men, Pharrell Williams, Róisín Murphy, The Cat Empire
  • Zaterdag 27 juni: Angus and Julia Stone, Damien Rice, Dotan, Hozier, ILoveMakonnen, Kid Ink, Lenny Kravitz, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Other Lives, Royal Blood, Sam Smith, Seinabo Sey, The Prodigy, The War On Drugs
  • Zondag 28 Juni: Alabama Shakes, Ben Harper and The Innocent Criminals, Christine and the Queens, Counting Crows, Die Antwoord, Enter Shikari, Fink, Gabriel Rios, Jessie J, Kasabian, Muse, The Script, The Vaccines

3412 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Melody Gardot, Gabriel Ríos, Charlotte Dos Santos en Shikata Ga Nai @ Gent Jazz: Zwoele zomerdag

Gent Jazz is een van de vele festivals die vorig jaar om begrijpelijke redenen vooral inzette op Belgische bands, maar dit jaar…
Features

Nabeschouwing Rock Werchter 2022: Straffe sets, annuleringen, covers en tieneridolen

Na twee zomers vol zomerbars en parklifes was het afgelopen weekend eindelijk weer zoals vanouds. Geen fris groen gras, maar iets dat…
InstagramLiveRecensies

Red Hot Chili Peppers @ Rock Werchter 2022: Een matig gepeperde afsluiter

The show must go on! Enkele dagen geleden moest Red Hot Chili Peppers zijn optreden in Glasgow nog afzeggen wegens ziekte, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.