Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Rock Werchter

Een vrijdag zonder nieuwe namen voor Rock Werchter, het wordt steeds zeldzamer. Ook deze vrijdag werden namen aangekondigd. Op donderdag 26 juni komt Patti Smith haar album Horses integraal brengen. Op vrijdag komen de meiden van Ibeyi en op zaterdag de bende van Other Lives. Zondag ten slotte komen Gabriel Rios, Jessie J en de Britten van The Vaccines. Deze single, tevens onlangs filmpje vd week, zal zeker niet ontbreken op zondag.

Hieronder nog eens een overzicht van alle namen:

  • Donderdag 25 juni: Caribou, Chet Faker, Elbow, First Aid Kit, Florence + the Machine, Foo Fighters, Hot Chip, James Bay, Jungle, Oscar and The Wolf, Patti Smith and her band perform Horses, Rise Against, The Chemical Brothers, Years & Years
  • Vrijdag 26 juni: alt-J, Archive, BADBADNOTGOOD, Balthazar, Ben Howard, Damian “Jr. Gong” Marley, Death Cab For Cutie, FKA twigs, Gavin James, Ibeyi, Kwabs, Mumford & Sons, Of Monsters and Men, Pharrell Williams, Róisín Murphy, The Cat Empire
  • Zaterdag 27 juni: Angus and Julia Stone, Damien Rice, Dotan, Hozier, ILoveMakonnen, Kid Ink, Lenny Kravitz, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Other Lives, Royal Blood, Sam Smith, Seinabo Sey, The Prodigy, The War On Drugs
  • Zondag 28 Juni: Alabama Shakes, Ben Harper and The Innocent Criminals, Christine and the Queens, Counting Crows, Die Antwoord, Enter Shikari, Fink, Gabriel Rios, Jessie J, Kasabian, Muse, The Script, The Vaccines

6 maart 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief