Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Blu Samu – “Goose”

Blu Samu maakt van 2018 het jaar van haar grote doorbraak. Nadat we haar in het begin van het jaar tot een ‘Grote Beer Van Morgen’ doopten, zagen we haar uitgroeien tot een echte sensatie. Muziekliefhebbers hadden deze zomer de kans om de getalenteerde dame op een groot aantal festivals te zien en teleurstellen doet ze nooit. Haar debuut-ep Moka legde haar bovendien geen windeieren want de ep behoort alvast tot ons lijstje van favoriete Belgische ep’s van het jaar.

Na een succesvolle festivalzomer besloot Blu haar nieuwe single “Goose” te releasen, nadat de song het deze zomer bij het publiek enorm goed deed. Een laidback sfeer hangt in de lucht van zodra je het nummer opzet, wat door de smoothe raps en zangpartijen van Samu komt, maar ook door de goedgekozen beat. Alweer een zeer sterke voorstelling van het doorbrekend talent dat ook in ons buurland Frankrijk aan populariteit aan het winnen is.

 

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Mickael Karkousse: 'Ik zie mezelf eerder als scenarist, dan songschrijver'

Kortrijk is een onvermijdelijke broeihaard van talent, waarbij Goose tot de absolute muzikale heersers horen van de stad en ver daarbuiten. Naast…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.