Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Skegss – “Smogged Out”

Skegss is een Australische garage rock band die gestaag hun carrière naar een hoger niveau tilt. Dat niveau kunnen ze nu proberen te bereiken op een eerste album. My Own Mess is namelijk het eerste album van het trio uit Byron Bay en dat verschijnt op 7 september. Het volgt na een sterke ep boordevol surf punk liedjes die wat aan de landgenoten van Dune Rats doen denken. Vandaag krijgen we meteen ook een eerste single uit het album onder de naam “Smogged Out”.

In het clipje van de nieuwe single zien we heel wat beelden uit Sydney terugkomen. Natuurlijk is het de muziek die centraal staat en die is weer zoals we dat verwachten van Skegss. Vuil, ruig en met een heel aanstekelijk meezingbaar refrein. Het gaat over drank, drugs en chillen in de stad. De doodgewone thema’s dus en dat op een heel leuke melodie gezet. We kunnen ons al voorstellen dat er heel wat bier in het rond wordt gegooid wanneer ze deze live brengen. “Smogged Out” is een leuk liedje dat toont dat Skegss zomaar eens de nieuwste garagerevelatie van down under zou kunnen worden.

Tracklist album:

1. Up In The Clouds
2. Infinity
3. Transaction Fee
4. Road Trip
5. Smogged Out
6. Paradise
7. Margarita
8. Couch Party
9. Stop
10. Midnight Eyes
11. Harry Mac
12. Need To Do
13. Testing
14. My Own Mess
15. My Mind

11 juli 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter