Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Still”

Ze heeft al in de grootste Europese voetbalstadia gezongen, maar haar muziek zal veel mensen ontgaan zijn. De zangeres uit Londen tourde afgelopen zomer met de megaband Coldplay doorheen Europa en mocht tweemaal in het Koning Boudewijnstadion optreden. Terwijl haar optreden toen door de kille sfeer van het stadion niet wist te overtuigen, doen haar studioversies dat wel. De Londense artieste bracht afgelopen jaar haar debuut ep Like Water uit en dit jaar werkt ze aan haar eerste plaat. Een uiterst interessante artieste die eindelijk een nieuwe single uit heeft.

Lyves maakt zeemzoete dreampop welk het diepste puntje van je hart weet te bereiken. Daar waar haar singles “Cover Me” of “Holding Back” eindigden, gaat haar nieuwe single “Still” verder. We krijgen melancholische melodieën te horen die in combinatie met haar hese stem voor kippenvel weten te zorgen. De elektronische invloeden geven het nummer de nodige pit en nemen je mee op reis naar het spannende onbekende. Chris Martin en wij zelf zijn alvast grote fan van deze jonge Londense artieste en kijken enorm hard uit naar een hopelijk zeer geslaagd debuutalbum.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ - "still"

Vorige zomer stond bbno$ nog op Pukkelpop het publiek te Rickrollen met een Nederlandstalig kookboek in de hand waaruit hij af en…
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Beire Kort #38

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.