Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Still”

Ze heeft al in de grootste Europese voetbalstadia gezongen, maar haar muziek zal veel mensen ontgaan zijn. De zangeres uit Londen tourde afgelopen zomer met de megaband Coldplay doorheen Europa en mocht tweemaal in het Koning Boudewijnstadion optreden. Terwijl haar optreden toen door de kille sfeer van het stadion niet wist te overtuigen, doen haar studioversies dat wel. De Londense artieste bracht afgelopen jaar haar debuut ep Like Water uit en dit jaar werkt ze aan haar eerste plaat. Een uiterst interessante artieste die eindelijk een nieuwe single uit heeft.

Lyves maakt zeemzoete dreampop welk het diepste puntje van je hart weet te bereiken. Daar waar haar singles “Cover Me” of “Holding Back” eindigden, gaat haar nieuwe single “Still” verder. We krijgen melancholische melodieën te horen die in combinatie met haar hese stem voor kippenvel weten te zorgen. De elektronische invloeden geven het nummer de nodige pit en nemen je mee op reis naar het spannende onbekende. Chris Martin en wij zelf zijn alvast grote fan van deze jonge Londense artieste en kijken enorm hard uit naar een hopelijk zeer geslaagd debuutalbum.

23 mei 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief