Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauv – “Getting Over You”

Amerikaanse zanger Ari Leff aka Lauv is een vreemde jongen. In oktober vertelde hij ons nog dat hij geen EP of album ging uitbrengen, maar ook geen singles. Zijn ‘masterplan‘ is een playlist met nummers die allemaal onder de titel ‘I met you when I was 18’ vallen. Een dagboek, maar dan in songs. Na het romantische “I Like Me Better”, “Paris in the Rain” en “Easy Love” komen we nu aan het sluitstuk met “Getting Over You”. ‘Toch kan ik niet beloven dat dit het einde is, ik schrijf VEEL triestige liedjes,’ waarschuwt hij al op voorhand.

“Getting Over You” is het schoolvoorbeeld van een ‘sad song‘. Toch is het beter dan de reguliere Ed Sheeran huilplaten. Het begint met een vrolijke beat om dan in het refrein te laten horen dat het toch een break-up song is. ‘I tried spending my nights under/Someone new/But the truth is/I could spend my whole life getting over you.’ Lauv was opnieuw verantwoordelijk voor de productie van dit pareltje. Die is subtiel waar nodig en dramatisch wanneer de titel meermaals herhaald wordt. Wie met een gebroken hart zit, zet dit nummer best niet op zonder een zakdoekje bij de hand. Tenzij je een beetje wilt huilen, dan is deze smooth-pop het ideale zachte dekentje.

Lauv trekt momenteel met zijn ‘I met you when I was 18’-tour door Amerika en Europa. Op 21 april staat hij in een uitverkocht Depot in Leuven.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

14 februari 2018

About Author

Emma Vierbergen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter