Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christian Lee Hutson – “After Hours”

© Jacob Boll

Eén voor één veroverde Christian Lee Hutson de harten van vele tere zieltjes met zijn melancholische, introspectieve folk. Deze getalenteerde singer-songwriter, oorspronkelijk uit Los Angeles maar inmiddels gevestigd in New York City, heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zijn vorige album, Quitters uit 2022, toonde al zijn vermogen om diepgaande emoties te vertalen naar muziek. Met zijn aankomende album Paradise Pop. 10, dat op 27 september via ANTI-Records verschijnt, lijkt Hutson wederom een persoonlijke en muzikale groei door te maken. In samenwerking met vertrouwde muzikale partners zoals Phoebe Bridgers, die niet alleen mede-producer is maar ook vocale bijdragen levert, Marshall Vore, en Joseph Lorge, kunnen de fans van het betere akoestische gitaarwerk zich al in de handjes wrijven. Ook Katy Kirby en Maya Hawke zullen te horen zijn op Hutsons nieuwste worp.

“After Hours” is een perfect voorbeeld van Hutsons doorwinterde songschrijverskunsten en muzikale finesse. Het rijkelijk gearrangeerde folknummer wordt gedragen door Hutsons warme stem en zijn treffende teksten. De toevoeging van synths door Shahzad Ismaily geeft een moderne, bijna etherische dimensie, terwijl de akoestische gitaren en subtiele percussie voor een vertrouwd en aards gevoel zorgen. “After Hours” voelt als een introspectieve rit door de nachtelijke uren, waarin Hutson reflecteert op het verstrijken van de tijd en de nostalgie van vervlogen momenten.

Christian Lee Hutson komt Paradise Pop. 10 voorstellen op 5 november in de Witloof Bar van de Botanique. Een dag later speelt hij in Paradiso Upstairs in Amsterdam.

FacebookInstagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Charlie Hickey - Nervous At Night (★★★★): Omringd door muzikale talenten

Slechts eenentwintig is hij, maar Charlie Hickey laat vandaag met Nervous At Night toch maar even een debuutalbum op de wereld los….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Christian Lee Hutson - "Rubberneckers"

Het is absoluut geen schande mocht de naam ‘Christian Lee Hutson’ nog geen enkel belletje doen rinkelen. Toch is de kans groot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles The Weeknd - "Nothing Compares", "Missed You" & "Last Lullaby"

Er is tegenwoordig geen ontkomen meer aan The Weeknd. Twee weken geleden bracht de Canadees zijn vijfde langspeler After Hours uit, waarmee hij deze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.