Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Sebastian – “In Your Eyes”

Toen Seppe Herreman veertien jaar oud was, verraste hij Karen Damen met zijn krachtige stem in Belgiums Got Talent en onlangs deed hij dat opnieuw in Sing Again, al is hij intussen elf jaar ouder. Het brilletje werd ingeruild voor een snor en de outfits voegen wat extra kleur toe aan de performances. De West-Vlaming bracht al wat muziek uit onder de naam Red Sebastian, zoals het mooie “Soft Suede” waarmee hij tot nog toe redelijk onder de radar bleef. Nu het VTM-publiek Seppe 2.0 heeft leren kennen, wil hij hun zijn eigen muziek laten horen.

“In Your Eyes” is een korte en catchy popsong waarop Red Sebastian in verschillende toonhoogtes te horen is. Hierdoor wordt het een dynamisch nummer en de uptempo muziek zorgt voor een warm karakter. Wie wat dieper in de ogen van de zanger kijkt, of wat beter naar de tekst luistert, voelt iemand die gepassioneerd is. Red Sebastian doet op zijn nieuwe nummer wat denken aan de queerpop van bijvoorbeeld Years & Years en Conan Gray, maar ook Kylie Minogue haar muziek van een twintigtal jaar terug ligt er niet zo ver van. Het meest originele nummer ooit is “In Your Eyes” zeker niet, maar dat neemt niet weg wat voor een fijne song het is. Hopelijk wordt “In Your Eyes” het begin van een nieuw mooi hoofdstuk in het leven van Red Sebastian.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Sebastian - "Soft Suede"

Singer-songwriter Red Sebastian is vierentwintig en komt uit Oostende. In het dagelijkse leven heet hij Seppe Herremans, maar onder zijn pseudoniem bracht…
AlbumsRecensies

Red Sebastian - You (★★★): Impressionante vocals doordrenkt in melancholie

Red Sebastian is het alter ego van de 21-jarige Seppe Herreman. De singer-songwriter uit Oostende is reeds talrijke jaren gebeten door muziek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Sebastian - "Some Kinda Way"

Red Sebastian is het project van de Oostendse Seppe Herreman. Aan het conservatorium van Gent ontwikkelde hij zijn muzikale alterego waar we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.