Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ENOLA – “It’s Not Love”

© Jason Morey

Voor ENOLA beloven de komende maanden uiterst spannend en druk te worden. De Australische artiest bracht het afgelopen jaar een eerste ep uit en speelde zich daarmee toch wel in de kijker. Ook in Europa doet haar naam al de ronde, zo staat hun deze week op The Great Escape in Brighton en trekt hun daarna nog door Frankrijk voor een aantal optreden. Nieuw materiaal kan dan wel van pas komen en daar is ENOLA zich bewust van. Het gloednieuwe “It’s Not Love” is alvast een interessant nummer dat als visitekaartje wel kan tellen.

ENOLA houdt wel van een kille sfeer à la Joy Division en dat kenmerkt ook hun nieuwe single “It’s Not Love”. Een bekoelde instrumentatie voorzien van gortdroge kicks is een timide sfeerschepper die vooral een goede voorgeleide is om de innemende zang van Bonnie Knight te bekrachtigen. Het nummer heeft wat tijd nodig om op dreef te komen, maar het geduld wordt beloond met een groots einde. “It’s Not Love” barst zeker op het einde van de emoties en maakt het geheel nog net iets meer beklijvend. De gitzwarte kantjes sleuren je moeiteloos mee en maken van ENOLA een van de artiesten die je dringend in de gaten moet gaan beginnen houden.

In oktober staat ENOLA op het Rotterdamse Left of the Dial. Mogelijks volgt er nog een show op Belgische bodem.

Facebook / Instagram / X

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2054 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Nieuwe lading namen voor Left of the Dial met o.a. Crackups, Sam Akpro en Low Girl!

Ze zijn er dit jaar bijzonder vroeg bij bij Left of the Dial! Ruim zeven maanden voor er weer rondgedwaald kan worden…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ENOLA - "Strange Comfort"

Het gezicht achter ENOLA is artiest Simona Castricum (zij/hun). Afkomstig uit Melbourne maken Castricum en de overige drie bandleden ongezouten postpunk, zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.