Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grafix – “Body Language”

Op Tomorrowland en Rampage waren we al behoorlijk te spreken over Grafix, waardoor hij – hoewel hij al ettelijke jaren ervaring heeft – steeds meer op onze radar kwam te staan. Tot zes jaar geleden vormde hij een decennium lang een duo met Fred V, waarna hun wegen scheidden en ze elk volgens hun eigen muzikale visie verder gingen. Mét succes, want de laatste jaren en maanden verschenen al meerdere tracks van de Britse producer die onze vinger richting de replay-knop zogen. Telkens met verschillende invloeden als techno, elektronica en indie, maar soms ook gewoon pure dancefloor drum-‘n-bassschijven.

Van dat laatste is het volgende nummer in rij een perfect voorbeeld. De hartelijke, vertrouwde stem vertelt dat woorden er niet altijd toe doen en dat verbale openhartigheid geen must is; lichaamstaal zegt vaak al genoeg. Grafix draagt op zijn beurt bij aan de vijftiende verjaardagsreeks van promokanaal UKF met een elektronische bleepdrop die duidelijk niet met echte instrumenten gemaakt is, maar waar wel degelijk een greintje gevoel in zit. In lijn van onze verwachtingen is het weer een lekker kletterende track, al blijft vooral de warmte die de vocals uitstralen ons bij. Onze lichaamstaal zal op de festivals in elk geval heel ontspannen en uitgelaten zijn wanneer “Body Language” opligt.

Wil je Grafix aan het werk zien, dan vertrek je in de tweede helft van juli best niet op vakantie. De 19e staat hij op Liquicity Festival, de 20e op Tomorrowland voor een soloset en de 26e voor een b2b-set met Metrik.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle ANDRO!DZ - "Cosmic Desire"

Opkomende bands; je komt ze wel vaker tegen op onze website. In dat opzicht is ANDRO!DZ dus geen uitzondering. Dat is wél…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto & Hedex & Basslayerz - "Click Click Click"

Dat drum-‘n-bass de laatste maanden steeds meer de mainstream binnendringt, moeten we niet meer vertellen. Bewijzen zijn daar genoeg voor: Fred again…..
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OneDa – “Set It Off”

Wat gebeurt er als je hiphop, drum-‘n-bass en afrobeat vermengt? Britse rapper OneDa is misschien wel een van de weinige artiesten die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.