Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single TRYM & Sofiane Pamart – “Shadow of Tears”

De jaren die TRYM al actief bezig is met het maken van muziek kunnen we niet meer op een hand tellen. Het aantal jaren dat passeerde sinds zijn doorbraak wel, want zijn Boiler Room-sessie in 2022 lanceerde zijn internationale carrière pas echt. De Parijzenaar knalt technonummers die zich situeren tussen hard dance en hard trance en is daarmee de voorbije maanden aan de slag gegaan. Het resultaat is een nieuwe audiovisuele show – Millenial – die een totaalbeleving moet worden en die deze zomer ook door de Dour-bezoekers ondergaan zal worden.

Om dat hoofdstuk op gang te trappen, brengt de Fransman nu al “Shadow of Tears” uit. Het is zijn eerste single na een jaar zonder releases en een samenwerking met landgenoot Sofiane Pamart, die met zijn hippe pianocomposities al verschillende muziekwerelden samenbracht, met onder meer samenwerkingen met Arno en een aantal Belgische en Franse rappers. Zijn pianospel is een van de vele lagen in de gelaagde productie van TRYM, die verscheidene losse elementjes samensmelt tot een donkere, ietwat nostalgische ravetrack. Hoewel hij als lid van de nieuwe generatie de technoscene mee deed evolueren richting de harder-snellertrend, neemt hij hier de volle zeven en halve minuten de tijd om zijn beats op ons te laten inwerken. Lange breaks en zwijmelende synthlijnen zorgen voor een diverse wisselwerking met de energieke, verdoezelde technokicks, die de dansvloer voor geopend verklaren.

TRYM speelt deze zomer sets op Extrema Outdoor, Free Your Mind Festival, Tomorrowland en nog eens op zijn eigen editie van Free Your Mind in Groningen. Op 18 juli staat hij met zijn Millenium A/V Show op Dour. Sofiane Pamart komt daar ook langs, maar dan samen met NTO op 20 juli, en hij staat daarnaast ook op Gent Jazz op 10 juli.

TRYM: Facebook / Instagram
Sofiane Pamart: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte de Witte - "How You Move"

‘She plays music and loves food’ staat er te lezen in de Instagram-bio van een vrouw met een grote, futuristische zonnebril op….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single KI/KI - "5 Mins Of Acid"

De kans is reëel dat KI/KI bij de doorsnee muziekluisteraar niet meteen een belletje doet rinkelen. Naam maakte de trancetechno-dj dan ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Summit & Sub Focus - "Go Back" (feat. Julia Church)

Wie al van John Summit gehoord heeft, denkt vermoedelijk aan de producer achter “Where You Are“. Ook wij deelden die gedachte aanvankelijk,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.